Uw woning of bedrijfspand snel laten opruimen?

Alle opruimingen, van groot tot klein, van garagebox en kelder tot schoolgebouw en fabriek. Na overlijden, bij verhuis naar rusthuis of serviceflat maar ook in geval van bedrijfsmatige verhuis of faillissement.

Onze waarden:

  • Verzekerd: Wij worden verzekerd door AXA, u kan gerust zijn.
  • Zonder zorgen: Alles Geregeld! zorgt zelf voor alle nodige voorzieningen en vergunningen (Bijvoorbeeld: parkeerverbod, containers, meubellift,…) om de ontruiming vlot af te handelen.
  • Ons werkgebied: heel België en de aangrenzende streken in Frankrijk en Nederland.
  • Cliënteel: Alles Geregeld! werkt voor zowel particulieren en nalatenschappen als voor bedrijven. Daarnaast zijn er ook onze vaste klanten: notarissen, advocaten, vastgoedmakelaars, scholen, gemeenten, bisdommen & kerkfabrieken, overheidsinstellingen en fondsen.
  • Milieuvriendelijk: Door onze nauwe samenwerking met afvalverwerkers, recyclagecentra, Recupel en liefdadigheidsinstellingen verkleinen we de afvalstroom tot een absoluut minimum.

Er zijn diverse situaties denkbaar die ertoe leiden, dat u een woning of bedrijfspand moet laten ontruimen. Alles Geregeld! doet wat onze naam al zegt: wij kopen indien gewenst uw verkoopbare stukken op en zorgen voor de verdere opruiming, afvalverwerking en het verkoop- en verhuurklaar stellen van uw appartement, huis of bedrijfspand. Wij leveren uw vastgoed proper en borstelschoon af, hetgeen direct resulteert in een hogere waarde. Ook panden voor afbraak ontdoen wij van alle afval.

Snel en discreet uw pand ontruimen?

Bel ons: 0497 04 54 63